In urma cu ceva timp am scris un articol despre cum sa creezi o pagina de Facebook pentru firma. O multime de vizitatori au fost interesati de acest subiect. De asemenea am observat ca unii dintre ei isi creasera deja un profil personal pentru firma. Daca va aflati in aceasta situatie si ati creat din greseala un cont personal, e foarte simplu sa il transformati intr-o pagina de Facebook pentru firme.

Atentie! Inainte de a incepe trebuie sa stiti ca atunci cand realizati conversia contului personal in cont de firma, Facebook va importa doar lista de prieteni! Acestia vor fi convertiti automat in fani ai noii pagini. Pozele si restul continutului postat pe contul personal nu vor fi importate. De aceea inainte de a incepe aceasta procedura asigurati-va ca ati realizat o selectie a celor mai importante informatii si ca le aveti la indemana. Puteti realiza un backup al tuturor informatiilor postate urmand acesti pasi:

How can I download my information from Facebook?
You can download your information from the Account Settings page.
Click the account menu at the top right of any Facebook page
Choose Account Settings
Click on „Download a copy of your Facebook data”
Click Start My Archive

Dupa ce v-ati asigurat ca aveti un backup, puteti trece la conversia efectiva a profilului accesand acest link:

https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

Alegeti tipul de pagina care se potriveste cel mai bine firmei dumneavoastra. Dupa ce ati urmat toti pasii si ati terminat conversia profilului nu uitati sa postati pe Timeline toate informatiile pe care le-ati salvat inainte.

Comments

comments